Full fart framåt

Nu börjar det gå undan. Adina tar många steg innan hon sätter sig ner nu så nu har jag slutat att räkna.
Det är roligt att se hur hon gärna vill gå istället för att krypa.
Men ibland kommer hon på att det går fortare framåt om hon kryper istället.

Idag har det varit full rulle. Hon ville inte sova middag så det resulterade i att hon somnade ganska tidigt nu i kväll. Återstår att se om hon vaknar runt 4-5 tiden eller om hon kan tänkas att sova lite längre än så.

Idag har jag även invigt mina microfiber trasor som jag köpt ifrån Tupperware.
De är ju helt underbara. Vilken skillnad mot de billiga microfiber trasorna som jag har städat med innan. Rekomenderar verkligen dessa. Städningen blev helt plötslig rolig och idag har jag sprungit runt och städat för fullt. 🙂

Trevlig kväll!

/L

Leave a Reply