Härliga sommarväder

Nu sover A förmiddag, snart har det hunnit bli 2 timmar. Men det är klart att man sover bra utomhus i friska luften 🙂 imorse efter att A ätit frukost så skulle jag känna efter om det kommit upp någon tand med tanke på att det var länge sen sist. Nu äntligen är det en liten tand som kommit upp nertill. Så skönt att de börjar titta fram nu, jag började bli lite orolig att den första inte skulle titta fram före 1års dagen. Denna härliga sommarvärme verkar stanna vilket är helt underbart. Vi är mycket utomhus och A skulle gärna bada hela dagarna om hon fick. Det blir mycket spring i hennes lilla pool. Sen så njuter vi av massa god mat och att bara vara. Så skönt!
Igår hade vi besök och självklart så skötte sig A nästan hela tiden. Och så tackar vi så mycket för Adinas 11månader/1års paketen. Vi var lite nyfikna så blev inte att spara, haha.

Njut nu av värmen och semestern (ni som har det)
/L

Leave a Reply