Rebecca 5 år

Det har varit fullt upp i helgen med jobb för min del både Lördag och Söndag sen så har vi varit ute mycket för att ta vara på kanske de sista sommardagarna. Det känns inget vidare att skriva så, sommaren är för kort. Varför kan vi inte få ha behaglig värme lite längre?!

Idag började födelsedagsveckan. Först ut våran guddotter Rebecca som blev 5 år idag och i morgon fyller hennes mamma Karin år och på Torsdag så är det Adinas tur.
Så nu i eftermiddags har vi varit på kalas en stund. Vi blev inte långvariga då Adina började bli trött och gnällig, så det var bara att göra välling och sedan blev det godnatt ganska fort för hennes del.

Morgondagens planer är att baka och plocka lite här hemma, allt måste vara tipp topp på Torsdag, och så blir vi ganska många dessutom.
Nehe, klockan tickar så nu blir det kvällspromenad med Buster sedan dusch och sängen.
Trevlig kväll!

/L

Rebecca_5ar

About Author

Leave a Reply