Fullt upp hela veckan

Ja jösses, i Fredags så var jag och Adina i Linköping en sväng och jag skrev avtal och hämtade ut arbetskläder och skor. Så nu på Onsdag börjar jag min introduktion så jag kommer in i arbetet.
Men innan dess så jobbar jag på andra stället så imorgon börjar en tuff vecka.
Det blir jobb hela veckan lång för min del. Men det känns skönt att man äntligen kommer igång med vardagen igen. Så som jag har längtat och nu finns det jobb så det räcker och blir över.
Hoppas nu bara att det fortsätter så det inte bara blir denna vecka.
Och för Adinas del så blir det mycket dagis med. Men det är bara bra så hon får göra sig av med all energi hon har. Nu återstår det bara att vi håller oss friska så inte det blir några smittor ifrån dagis så allt går som planerat. Sen mitt i allt så är det även 1års vaccin och läkarbesök på Torsdag så det skulle väl vara typiskt om hon åker på hög feber på kvällen. Men nu håller vi tummarna.

Helgen gick snabbt som alltid när man är ledig och igår var vi iväg en sväng och tittade på gamla bilar då det var den årliga cruisingen i stan.
Sen nu idag på eftermiddagen så var vi ute hos gammelmormor och busade en stund.
Nu blir det att förbereda inför morgondagen.

/L

Daniel_papegoja

Leave a Reply