Snart helg

I morgon är det fredag igen och så även dags för min sista dag på skolan som jag varit på i tre veckor. Det känns tråkigt med tanke på att jag trivs riktigt bra där och de andra som jobbar där är alla så trevliga och roliga. Men förhoppningsvis är nästa skola även den bra och har jag tur kanske jag kommer jobba på den första skolan snart igen.

Adinas hosta har äntligen släppt ganska mycket men hon hostar fortfarande en del om nätterna.
Men imorgon blir det dagis för hennes del och sen har hon helgen på sig att kurera sig och förhoppningsvis håller hon sig frisk sen ett tag.
Även Daniel har åkt på förkylning nu så sjuklingarna får kurera sig under helgen.
Vi har även mycket planer som ska hinnas med under helgen och jag börjar fundera på om vi ens kommer att hinna med hälften. Det återstår att se vad som blir gjort och ej.
Vi ska bland annat ordna Adinas rum, träffa mormor och så ska vi träffa gudmor på söndag.

Fortsatt trevlig kväll och helg!

/L

About Author

Leave a Reply