Förändringar och förvandlingar

Nu i helgen så har vi fortsatt att greja och flytta om här hemma,
jag tröttnade även på att Adina ska behöva ha blå tapeter så i Lördags åkte vi och köpte en hink med rosa färg och jag satte igång med att måla över tapeten, lätt och smidigt sätt att förnya och göra om lite.
Dessvärre är det inte riktigt färdigt än men på god väg. Och resultatet blev faktiskt bättre än förväntat så jag är riktigt nöjd. Vi får hoppas att även Adina blir nöjd nu när förvandlingen är på gång av hennes prinsessrum. 🙂

Idag så samlades hela familjen vid morfars grav och efteråt åkte vi ut till mormor för att äta gott och fira mig lite då jag har födelsedag imorgon.
Tack även Bernt och Birgitta för födelsedagskortet som kom på posten!
Jag blev även uppvaktad i Fredags på jobbet eftersom jag är ledig hela nästa vecka.
Eftersom jag nu ska byta skola igen och hoppa vidare så ville de ge mig en födelsedagsblomma samt för att jag är så duktig. Så det var gulligt av dem alla tanterna och det känns bra att de var nöjda med min tid i köket.

Nehe, nu är det dags för kvällspromenad och imorgon ska jag och Adina städa och greja här hemma och även komma igång lite med all bakning som jag tänkt hinna med i veckan.

Trevlig kväll!

/L

image

image

Leave a Reply