Tisdag

Idag så var det att gå upp klockan 05 som vanligt för att göra sig redo för att åka till jobbet, Adina har börjat med att vinka som en galning och kasta massa slängpussar åt mig när jag säger hejdå till henne innan jag går.

Sen eftersom jag har haft ont i ryggen sen igår för jag råkade lyfta upp en matta på fel sätt så var Sebastian så snäll så han följde med mig till Katrineholm och hjälpte mig idag, det var skönt med lite avlastning.

När vi nästan var färdiga så skulle vi åka till en kund som jag alltid brukar få något gott av, det är som en liten souvenirbutik som ligger mitt på torget, idag fick jag en typ av skorpor som var smaksatta med polkagris.
Jag tyckte inte det var så gott men Linda verkade gilla dom.

Nu blir det lite tvtittande i sängen innan det är dags att sova.

/D

image

About Author

Leave a Reply