Torsdag

Nu var torsdagen redan slut och imorgon är det helg, det ska bli skönt att vila upp sig lite efter en lång arbetsvecka med ont i ryggen.
Fast det blir nog inte så mycket vilande för på lördag ska vi på bröllop, det är min arbetskamrat som gifter sig, vi får hoppas att det blir en lyckad dag för dom.

Idag har jag varit på SSAB i Oxelösund, det är stålverket där uppe, det är rätt så slitsamt för dom har ungefär 250 mattor så det tar två dagar att byta alla, som tur är så byts dom bara varannan vecka, fast uppdelat på hälften så jag är där varje torsdag.
Här under är en bild på utsikten jag hade på SSAB när jag åt frukost vid åttatiden imorse.

Nu blir det lite tv i sängen och sen sova så jag orkar upp klockan 05 imorgon, trevlig kväll alla läsare! 🙂

/D

image

About Author

Leave a Reply