Bergochdalbana

När man precis trodde att Adina var på bättringsvägen så började febern spöka och har gått upp och ner som en bergochdalbana.
Det var i Fredagsnatt som det hela började och idag ringde jag vårdcentralen och eftersom de inte tyckte att det var akut med tanke på att hon äter lite och dricker så skulle vi gå på drop in tid imorgon.
Det är tydligen bara att hänga på låset i morgon bitti vid 8.00 när de öppnar för efter 45 stycken så är det stopp. Och nu vill jag att hon ska bli undersökt så vi kan få reda på om det är något allvarligare än en vanlig influensa.
Vi får hålla tummarna att det bara är långdraget och inget värre än så.

Så nu blir det en hel vab vecka för min del. Inte roligt alls eftersom jag hade sett fram emot att jobba denna vecka. Jag skulle varit på ett skolcafé och gjort smörgåstårtor och olika smörgåsar.
Men men, om det skulle gå att planera när man kan vara sjuk så hade det vart mycket enklare.
Det är bara att bita i det sura äpplet som sagt och så har jag ju en bakbeställning i helgen att se fram emot istället.

/L

About Author

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.