Nya tag

Idag så har Adina fått vara på dagis igen.
Det hade gått bra men hon har fortfarande lite hosta kvar och lite snorig.
Sen så hade hon sovit dåligt, inte ens en timme på hela dagen så hon var extremt gnällig och klängig nu i erfermiddags.
Men efter ett varmt skönt bad så somnade hon gott. Hoppas nu att hon sover även hela natten nu i natt.
Idag var det min första dag på en ny skola igen, nu är tanken att jag ska vara där i tre veckor (fram till jullovet). Men det återstår att se, den förra skolan jag var på skulle jag ju egentligen varit på fram till lovet men eftersom så få vikarier har erfarenhet av matlagning så kanske jag blir flyttad igen. Vi får se vad som händer och sker helt enkelt.

Idag så har Adina fått post ifrån Folktandvården så på Måndag ska hon till tandläkaren för första gången. Det ska bli spännande och se vad de säger och hur hon reagerar. 🙂

/L

About Author

Leave a Reply