Äntligen helg

Så nu var även denna arbetsveckan slut, jag tog lite komptimmar och slutade tidigare idag, det får man unna sig när det är fredag. 🙂

Jag hämtade ju då såklart Adina lite tidigare från dagis, hon blev lika glad som vanligt och sa “pappa” när jag kom, sånt värmer verkligen i hjärtat.

Nu sitter vi här hemma och väntar på att Linda ska komma hem så vi kan äta lite mat, busa lite, kolla lite på tv och sen är det dags för Adina att sova. Efter det så har jag planerat att vi ska ha lite glöggmys, vi får se vad Linda säger om det.

 

Idag så har jag varit i Överum och jobbat, det gick rätt bra att köra dit imorse vid 05.30 ungefär, fast sen så tilltog snöandet så man fick ta det försiktigt på hemvägen, men uppenbarligen så överlevde jag. 🙂

 

Ja just det, Linda fick paket idag, men jag vågar inte öppna och se vad det är för något. Det blir nog lugnast att vänta tills hon kommer hem. 🙂

 

Vi får se om vi bloggar mer lite senare, men här under kommer en bild av hur det såg ut imorse.

 

/D

image

image

About Author

Leave a Reply