Torsdag

Nu är snart även denna dagen slut och det är helg igen, just denna helgen har vi inget alls planerat förutom att Linda sa att hon ville baka så det blir väl lugnast att hon får göra det. 🙂

Idag har jag varit på samma företag som igår och det brinner lika mycket som vanligt, där bilen blev så skitig, det är så många mattor där så man får dela upp dom i två omgångar för att hinna hem tills det är dags att hämta Adina på dagis.
Fast idag tvättade jag bilen så nu är den ren och fin igen. Jag brukar alltid tvätta den i en sån där automatiskt biltvätt på en verkstad i Nyköping, men idag var det så lång kö där så jag kunde inte vänta på att det blev min tur.
Istället så fick jag åka till en tvätt precis bredvid jobbet där man tvättar bilen själv, det var kallt att stå där i blåsten och få vatten på sig, men nu är det iallafall gjort.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply