Lördag

Som ni kanske märkt så har Daniel varit väldigt duktig med bloggandet och det är alltid trevligt för er också med lite förändring och inte bara läsa om vad jag skriver.

Nu har dagarna verkligen satt fart och nu är det inte långt kvar till jul.
Den första snön som vi fick förra veckan varade inte i många dagar.
Men som tur var hann Adina åka lite pulka förra Söndagen innan det töade bort igen.
Nu får vi hoppas på lite snö i jul så det lyser upp och så är det ju mycket mer stämningsfullt och fint om det är lite vitt på marken.
Jul kommer vi att fira söderut, i Kalmar även detta år. Det blir nog en “lilljul” här hemma innan den riktiga julen.

Nu i veckan var det lucia men eftersom dagis hade luciafirande på eftermiddagen så valde vi att inte vara med eftersom vi brukar äta middag och sen blir det så tidiga kvällar här hemma eftersom våra dagar börjar så pass tidigt på mornarna.
Men det kommer fler tillfällen.

I Fredags så fick jag ett väldigt glatt besked. Efter jullovet så kommer jag att få vara tre månader på den skolan som jag jobbar på nu. Det känns riktigt bra, så nu slipper jag oroa mig för när jag ska börja jobba igen. Och eftersom jag fått så mycket beröm om att jag är så duktig på de skolor jag varit på och att de inte vill att jag ska flyttas så ser det ljust ut för min del.

/L

 

About Author

Leave a Reply