Torsdag

Idag har jag jobbat på SSAB i Oxelösund och jobbat, det var sista gången där för i år och det känns skönt eftersom det är en rätt jobbig kund eftersom det är så fruktansvärt många mattor där.
Sen på vägen hem så fick jag ta dom kunderna jag var tvungen att hoppa över igår när jag hämtade Adina på dagis.

Idag har Linda varit hemma och pysslat om vår lilla sjukling, dom har hunnit med hundpromenad och även bakat massa gott, det blev morotsbröd och saffransmuffins, imorgon ska dom tydligen baka ännu mer sa Linda nu.

Just det, vi hade en liten “tävling” på jobbet, om man lämnade in tre tips som ledde till en affär så fick man en premie. Man kunde välja mellan biobiljetter eller vin och eftersom vi aldrig har tid att gå på bio så tog jag vinflaskorna så nu är fredagsmyset räddat. 🙂

/D

image

image

image

Leave a Reply