Långledigheten snart slut

Nu så närmar sig min långledighet slutet, och det verkar som om jag varit långledig ifrån bloggen också. Tur att Daniel har uppdaterat och skrivit lite inlägg annars hade det varit långtråkigt för er läsare.

Som sagt nu så har jag varit ledig ända sen den 19:e December eftersom Adina åkte på vattkoppor och jag var hemma med henne.
Men i morgon är det dags att återgå till vardagen igen och även min första arbetsdag för i år. Det ska bli skönt att få börja jobba igen men nu verkar jag ha gjort mig så illa i axeln på högra sidan så det kommer bli spännande hur jag ska klara av massa lyft under morgondagen.
Jag skulle få låna Pias vetekudde så förhoppningsvis går det åt rätt håll, annars är det bara att bita ihop och köra på ändå. 🙂

Nehe, har inte tid att sitta här mer. Ska passa på att greja lite till nu medans Adina ligger och sover.

God fortsättning!

/L

About Author

Leave a Reply