Helg igen

Då var helgen här igen, jag och Adina kom precis hem från jobb och dagis så nu väntar vi bara på att Linda ska komma från sitt jobb också så att fredagsmyset kan börja.

Jag var uppe inatt och gick på toa, sen när jag tittade ut så vräkte snön ner så jag var lite orolig över att köra dagens runda på cirka 3o mil, men sen imorse när jag gick ner till parkeringen här utan för vid ungefär 05:30 och skulle åka så hade det mesta smält bort, så det var skönt.

Min bil hade en rolig mätarställning när jag kom ner till Gamleby, den hade då rullat 66666 kilometer och den är ju nästan helt ny, så milen tickar på ordentligt.

Som vanligt nu när vi kom hem så skulle Adina ta på sig sina vinterstövlar, hon har nog inte riktigt förstått att man ska ha dom utomhus för hon verkar tro att det är inneskor, sen har hon även pingvinen i högsta hugg.

Adina har även lärt sig ett nytt ord, nu säger hon “kaka” och pekar på frysen, då är det kakor hon vill ha, hon är för rolig.

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply