Däckbyte

Som jag berättade tidigare så sa besiktningsmannen till mig att vinterdäcken var slut på Forden, då köpte jag ju nya däck av en kompis i Katrineholm i tisdags när jag ändå var där och körde.
Sen har jag intalat mig hela tiden att jag skulle byta dom idag när vi hade gått upp och druckit kaffe, grejen är bara det att snön vräker ner just nu, men eftersom jag hade sagt det så var det ju bara att klä på sig och gå ner till garaget och sätta igång.
Vi har ett väldigt litet garage så jag hade räknat med att köra ut bilen och byta på vår parkeringsplats istället, men då ser jag att Addes bil står där, så det gick ju inte.
Istället så fick jag köra bilen fram och tillbaka inne i garaget så den stod så när vaggen som möjligt, då fick man plats att byta på en sidan, sen var det att göra om proceduren, fast tvärtom så man kom åt andra sidan, till slut blev det klart och då gick jag till Netto och handlade lite eftersom Laila och Esa kommer på middag idag.

Vi uppdaterar säkert senare idag igen, ha en trevlig dag alla läsare!

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply