Torsdag

Som vanligt så hade det snöat inatt, det var bara att ställa sig och skrapa rutorna innan jag kom iväg. Det var rätt halt på vägarna idag, men om man bara tar det lugnt så går det bra, än så länge så har jag inte sett någon bil i diket så det verkar som att alla andra tänker likadant.

Efter min vanliga torsdagsrunda så var det dags för frukost, idag blev det Mc muffin med ägg och bacon på McDonalds i Nyköping, det var gott.

Ja just det, jag hittade även en vägskylt som jag tror att mamma kommer skratta lite åt.

Efter att jag hade hämtat Adina på dagis så började det blåsa rätt ordentligt när vi var på väg hem, fast hon har ju ordentliga vinterkläder så henne gick det ingen nöd på, värre var det med mig.

Imorgon åker vi till Kalmar så då tror jag inte att vi hinner skriva något, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply