Äntligen helg (fredag)

Nu är den efterlängtade helgen här, jag tar en Rom & Cola medan Adina käkar glass, Linda står i köket och diskar med ett glas rött. 🙂

Usch så otäckt, idag har jag varit i Gamleby och jobbat, precis när jag kommer ner så känner jag en kraftig brandrök, sekunden efter hör jag på radion att det brinner i ett hyreshus ungefär 50 meter ifrån där jag är. Jag åkte ju såklart förbi och kollade och det såg inte kul ut, som tur är så var det ingen som skadades utan alla 15 personer dom fick evakuera klarade sig utan några som helst skador.

Sen så var jag på ett dagis och bytte mattor, jag är på det stället varannan vecka, då kom det fram en liten tjej och sa att hon hade en sak till mig, det visade sig att hon hade ritat en katt åt mig, en sån liten sak som att en fyraåring ger mig en teckning får mig att må bra hela dagen.

Väl tillbaka på lagret så ser jag en kartong som det står “rör ej” på, nyfiken som man är så var jag ju tvungen att titta i den, där i låg en hel drös med semlor, så nu är säsongen igång.

Nu är det dags för fredagsmys, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply