Lilla sjuklingen (torsdag)

Det blev en vabdag idag igen för min del eftersom Adinas feber inte gått ner.
Inatt så vaknade hon så då la vi oss i hennes växasäng och då somnade hon om ganska snabbt och även jag.
Men jag vaknade till efter en stund då man inte ligger speciellt skönt i en barnsäng,
så då gick jag och la mig i vår säng. När Daniel hade stigit upp imorse så hade Adina vaknat och kommit in till mig och kypit upp och lagt sig bredvid mig och somnat om. Vid tjugo över sex imorse så vaknar jag av att Buster gnäller och tycker att det är dags att stiga upp. Adina sov så sött så jag gick upp och gjorde iordning frukost och hade nästan hunnit dricka upp mitt kaffe och ätit färdigt när jag får syn på en nyvaken Adina.

Nu idag så har hon inte haft någon feber men hon har varit så jobbig och bråkat en hel del. Allt som man inte får göra har hon gjort. Hon har dessutom vägrat och sova på dagen så nu i eftermiddags har hon varit så trött och gnällig att jag gav upp vid 17.10 då blev det godnatt för hennes del.
Nu hoppas vi att hon sover gott hela natten för imorgon blir det dagis och jobb igen.
Det blev en kort arbetsvecka denna vecka endast två dagar.

Vad som händer i helgen återstår att se, inget speciellt planerat ännu.

/L

image

image

About Author

Leave a Reply