Jobbdag (måndag)

Idag var det dags för jobb igen, jag har varit i Linköping och bytt mattor, sen när jag var klar där så var det bara att lasta om bilen och åka till Söderköping eftersom jag var tvungen att avbryta i fredags och åka och hämta Adina på dagis eftersom hon var sjuk, men nu är jag ifatt igen så det känns skönt.
Bilen slog om till 7000 mil idag, det märks att jag kör mycket med den eftersom den nästan är helt ny.
Sen framåt lunch så tittade solen fram och temperaturen ökade till 3-4 plusgrader, det var skönt och även en del snö försvann så nu ser man gräset på en del ställen.
Adina har varit helt omöjlig sen vi kom hem från dagis, hon gallskriker och slänger sig på golvet, hon vill varken bada, ha napp eller välling, hoppas verkligen att hon lugnar ner sig snart och somnar så det blir lite lugn och ro.

/D

image

image

Leave a Reply