Tisdag

Idag har jag varit i Kisa, Horn, Åtvidaberg och Linghem och jobbat, det är en rätt stor runda på över 30 mil och ungefär 130 mattor, men det gick bra som vanligt och jag hann hem i tid för att hämta Adina på dagis.
Direkt när vi kom hem därifrån så var buset i full gång, fast när vi har gäster eller är bortbjudna så är hon hur lugn och snäll som helst.
Sen efter en timme ungefär så kom Linda hem, då började Adina klänga på henne istället, det var skönt så jag fick vila lite.
Middagen idag blev fläsk och löksås, det är väldigt gott tycker jag, problemet är ju bara det att jag alltid tar för mycket så jag får ont i magen, det är likadant när Linda gör sin lasagne.
Adina hade ingen större matlust utan hon tyckte det var roligare att kasta ner allt på golvet till Buster, så han var ju glad iallafall. Men vällingen innan hon skulle gå och lägga sig slank ner som vanligt.
Just det, jag såg en stor älg idag när jag var ute och åkte.

Nu blir det tv i sängen, godnatt alla läsare.

/D

image

About Author

Leave a Reply