Helgen slut (söndag)

Nu var helgen slut för denna gången och imorgon vankas det jobb igen.
Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och vilat upp oss, Linda och Adina var hos Pia och Amelia en stund i förmiddags och hjälpte dom att rensa lite i källarförrådet. Sen när dom kom hem så ställde sig Linda och bakade äppelkaka.

Igår så hämtade vi nya resårbottnar till sängen som vi fick av Jimmy och Pia, det var snällt av dom eftersom våra gamla började bli riktigt dåliga.

Sen lite senare på eftermiddagen så kom Jimmy, Pia och Amelia hit och hälsade på en stund, det var trevligt eftersom vi inte ses så ofta nu för tiden med tanke på jobb och barnpassning, även Adina tyckte det var kul att en av hennes kompisar kom och lekte.

Nu blir det lite tvtittande innan det är dags att sova, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply