Tisdag

Idag har det varit kanonväder igen så nu får vi verkligen hoppas att vintern är slut och att våren är på väg.
Det var lite disigt imorse, men det försvann runt tiotiden på förmiddagen.
Eftersom det var så fint väder idag så hade vi båda dom stora portarna öppna på jobbet, det var faktiskt varmare ute än inne på vårt kallager, så det var skönt att få det lite varmare när vi höll på att lasta om bilarna för morgondagen.
Idag när jag hämtade Adina på dagis så var dom ute och lekte igen, men Adina var lite grinig eftersom det var ett barn som hade vaknat tidigt under sovstunden och väckt alla andra så dom fick inte sova klart. Det märktes sen när vi kom hem, hon var inte alls på humör och höll på att somna hela tiden, men då fick vi hålla henne vaken så länge det gick för annars så sover hon ju inte inatt.
Nu blir det lite tvtittande innan det är dags att sova.

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply