Vaccination (Tisdag)

Eftersom att Adina hade varit sjuk när hon egentligen skulle få vaccinationen förra gången så fick vi flytta fram det tills idag istället.
Det gick bra. Det var en ny tant idag men det gick bra och Adina sa inte ett pip.
Det gick snabbt och smidigt.
Men jag mådde inte alls bra idag, framåt halv åtta i morse så kände jag att jag även fått feber och började frysa något fruktansvärt. Jag har även så ont i halsen att jag knappt kan svälja. Vid tiotiden var jag så trött och hoppades att Adina skulle somna fort vilket hon gjorde så då fick jag sova i två timmar innan jag vaknade med ett rejält ryck och undrade vad klockan var.
Adina behagade inte att vakna så jag la mig en stund till raklång men denna gång somnade jag inte om. Jag misstänker att det var vaccinet som gjorde henne så trött med tanke på att hon sov i närmade tre timmar. Nu i eftermiddag så har jag kunnat dricka och äta lite så medicinen börjar äntligen verka. Det blir till att stanna hemma i morgon med och även Adina får vara hemma med mig och pyssla om mamma.

Nu tror jag att glassen har tinat så nu ska jag svalka strupen. 😛

/L

image

About Author

Leave a Reply