Onsdag

Igår efter att jag hade nattat Adina så åkte jag upp en sväng till sjukhuset eftersom mormor hade blivit inlagd.
De har tagit en del prover och de misstänkte att hon hade fått en propp.
Eftersom hon hade ramlat och inte kunnat ta sig upp så hade stackars mormor legat nästan två dygn innan hon hittades av min morbrors sambo. Jag var orolig när jag ringde mormor i Måndags kväll och inte fick något svar eftersom hon alltid svarar eller ringer upp om hon ser att man ringt. Dum som jag var kopplade det inte att det hade hänt henne något. Hon hade hunnit bli uttorkad så hon hade legat med dropp. Igår kväll när jag var uppe hos henne kunde hon gå lite försiktigt men inte så långt. Hon hade riktig smärta i ryggen och ville gärna sitta upp.
Hon svamlade inte mycket igår utan var klar i huvudet och pratade inte osammanhängande, men självklart  var hon fortfarande väldigt trött.
Jag hoppas att hon återhämtar sig snart så hon får komma hem igen.

Jag hade tänkt att åka upp till henne en stund nu i kväll igen men det har varit så mycket på jobbet idag så mina ögon står snart i kors.
Jag försökte ringa henne nu förut utan svar men mamma hade pratat med henne idag.

Idag så har Adina fått ett fint inbjudningskort på posten till 2-årskalas.
Det är lilla Leon som fyller år och han ville skicka ett kort med Bamse på.

Nu blir det att plocka iordning det sista innan det snart är läggdags och en ny dag väntar imorgon.

/L

image

About Author

Leave a Reply