Utelek (söndag)

Idag på förmiddagen så var Adina en riktig liten rackarunge, hon skulle göra precis allt som man inte får eller ska göra.
Eftersom tålamodet tog slut så bestämde jag mig för att gå ut i förväg med Adina och mata ankorna för att sedan träffa Pernilla, Leon, Pia och Amelia för lite utomhuslek.
Det såg ut att vara ganska fint väder ute idag eftersom solen sken och det var ganska vindstilla så jag hade bryggt kaffe och tog med mig kakor ut så vi kunde fika och även premiär för skinnjackan idag.
Väl ute sen så var det ganska kyligt och det började blåsa så det där med att fika ute redan var ingen höjdare.

Efter att barnen åkt rutschkana och lekt i sandlådan var de alla tre trötta och vi bestämde oss för att sätta barnen i sina vagnar och gå en liten promenad. Som vanligt när Amelia är trött och ska sova så somnar inte hon medans Adina som inte alls verkade trött slocknade ganska snabbt i vagnen. Så Pia och jag bestämde oss för att gå en sväng bort till centrum och kika lite.
Jag hittade en ny vårjacka till Adina och nu har även vårkläderna kommit in i butikerna. Inne på H&M hade de så mycket fint som jag gärna vill köpa till henne.
Nu blir det en stunds avkoppling innan det är dags för dusch och sedan läggdags för en ny arbetsvecka.
Det har varit full fart hela helgen så nu känner man sig helt slut.

/L

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply