Söndag

Det blev en tidig morgon även idag, ingen sovmorgon här inte. Strax efter klockan sex så hade Adina vaknat.
Vi började dagen med att göra oss iordning och sedan ut med Buster på morgonpromenad.
Sen när vi kom in igen så busade vi en stund men eftersom att solen kom fram och det såg ut att bli en härlig dag idag så gick vi ut istället.
Som tur är så öppnar Ica redan klockan åtta så vi tog oss en promenad bort till affären för att handla lite bröd till ankorna som vi gick och matade lite senare med Leon och Amelia.

Efter att ankorna fått bröd så gick vi till lekplatsen för att leka en stund.
Efter bus och fika så var de trötta alla tre så det fick bli vagnen och en liten promenad, det tog inte alls lång stund innan Adina somnade och idag har hon sovit i nästan tre timmar innan hon vaknade och fick äta sen lunch.

Idag så har vi haft lite ombyte i köket. Daniel har gjort varm smörgåstårta som blev riktigt god. 🙂
Det blev även en stunds utelek nu på eftermiddagen eftersom man gärna vill vara ute när solen och värmen väl tittar fram. Adina och Amelia gungade och sparkade boll. 🙂

Jag har även börjat känna mig dålig i halsen igen, det började med halsbränna i morse och nu i kväll så gör det riktigt ont på högersidan nere i halsen. Hoppas inte att det är halsfluss på gång igen. Jag hade så ont för tre veckor sedan och vill inte bli sjuk igen.

Nu blir det några minuter i soffan innan det är dags för kvällspromenad och sedan förberedelser inför i morgon och läggdags.

/L

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply