Torsdag

Igår eftermiddag så tyckte jag att Doris verkade väldigt hängig och hon har betett sig lite annorlunda och hållt sig undan i ett par dagar.
Men igår så undersökte jag henne noggrant. Hon hade inte mycket ork och vägrade både mat och vatten.
det syntes på henne att nu är slutet nära. Lite senare under kvällen så somnade hon in så nu får vi hoppas att lilla Doris får det bra i katthimlen.  Hon blev ca 10 år gammal, vi vet inte säkert med tanke på att vi tog över henne vid ca 1 års ålder. 🙁

Idag så har Adina fått vara på dagis igen men lite kortare tid än vanligt eftersom jag är hemma och inte jobbar.
Det är tur att de är så snälla att de låter henne vara där ett par timmar så att jag får någon chans till att vila och kurera mig.
Det var ju självklart halsfluss igen, jag kände redan i söndags hur det började med halsbränna och sedan senare under dagen gjorde det ont att svälja.
Så när jag var på vårdcentralen hade jag självklart trott att de skulle ge mig någon annan starkare sorts antibiotika denna gång men tydligen så blev det samma sort igen. Det vore väl typiskt om det skulle komma tillbaka efter denna kuren.
Men som sagt återstår att se.
Idag när jag hämtade hem Adina så hade hon precis vaknat, hon hade sovit riktigt länge idag.
Jag hoppas att det inte är något lurt på gång utan att hon håller sig frisk. Men det var många snoriga barn på dagis så det skulle inte förvåna mig om hon blir sjuk hon med.

Just det, idag så har Adina fått post, jag var med i en tävling och gissa om jag blev förvånad när jag fick reda på att jag var en av tre lyckliga som vann.
Det var en jätte fin Mimmie dress som kommer bli perfekt i sommar. 🙂

Imorgon är det redan fredag igen och det återstår att se vad vi ska hitta på i helgen.
Lite planer har vi. Daniel ska byta däck och på lördag så ska vi åka ut till gammelmormor och hälsa på en stund.

/L

image

image

About Author

Leave a Reply