Helg, del 1 (lördag)

Direkt imorse var det dags att byta däck på bilen, fast jag bytte bara tre eftersom ett byttes redan igår vid 05 på morgonen, det var punka på det ena framdäcket när jag skulle åka till jobbet så det var inte en så bra start på dagen.
Sen så skulle chefen från Jönköping åka med mig, han brukar göra det ibland för att kolla så vi sköter oss ute hos kunderna, han var jättenöjd med mitt jobb och hade absolut ingenting att klaga på så det kändes bra.
Efter att jag hade bytt däcken idag så skulle vi åka ut till Lindas mormor Saara på landet, alltså Adinas gammelmormor, där hade vi tänkt att begrava Doris. Det gick inte så bra eftersom det var tjäle i backen så medans tjejerna fikade så åkte jag iväg ut i skogen med lilla Doris och gjorde mig av med henne, stackars katt. 🙁

När vi kom hem från landet så skulle jag börja med maten, idag ska vi ha grillpremiär så jag sprang ner till Netto och handlade lite så att jag kunde göra tzatziki, självklart så använde jag även tzatzikikryddan vi köpte på Kreta när vi var där senast, sen efter det så marinerade jag köttet så att allt är färdigt tills grillen ska tändas.

Linda och Adina är ute och leker nu i vårvädret, Pia och Amelia samt även Karin och Rebecca är med också.

Nu har jag annat för mig men jag uppdaterar lite senare efter att vi har grillat.

/D

image

image

image

image

image

IMG_6496

IMG_6503

IMG_6505

IMG_6502

About Author

Leave a Reply