Utelek (lördag)

Idag var jag uppe med tuppen, Buster fick sin morgonpromenad runt femtiden på morgonen.
Som vanligt efter att han har gjort det där som man får plocka upp i en påse så får han fnatt, han springer runt som en liten galning, se videon här under.
Efter det sen så var det dags att dricka kaffe och kolla alla spelen på mobilen, när jag satt i soffan så hörde jag Adina grymta från hennes rum så då gick jag och lyfte upp henne ur hennes säng, som vanligt så var det full fart på henne så hon sprang direkt in i vårt sovrum där Linda låg och snusade fortfarande, Adina tyckte det var tråkigt att mamma sov så hon kastade ett gosedjur rakt i nyllet på henne, sen var även Linda vaken. 🙂
Efter lite frukost och dusch så var det dags att gå ut och leka med Pia och Amelia, Linda skulle ju självklart leka också så hon bröt sönder en av Adinas nya fina spadar.
Eftersom vi skulle vara ute en stund så gick jag till affären och köpte lite fika till oss, det blev läsk och kakor, sen framme vid kassan så hade Linda berättat för mig att det fanns barntandborstar med djurmotiv, jag plockade på mig några stycken och sen gick jag tillbaka till lekplatsen.
Sen så tyckte jag att det var för kallt ute, så jag gick in i en teknikaffär och köpte en ny mus till datorn, sen gav jag VISA-kortet till Linda och sen gick jag och Buster hem.

/D

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply