Söndag

Nu är det inte många timmar kvar innan det är dags att arbeta igen, det ska bli skönt att röra på sig lite.
Det har varit en kanonhelg med mycket utelek, bra väder och god mat, fast eftersom jag har lagat maten hela helgen så kan det ju inte bli annat än gott. 😉

Idag har Adina varit och matat ankorna med Leon och Amelia, det brukar dom göra varje söndag, efter det så var det lite lek i sandlådan här på gården innan dom gick bort och kollade loppisen en stund, Adina fick en ny mössa som är lite tunnare än den hon brukar ha.

Jag gjorde egen pizza idag och det var väldigt gott så det kommer det bli fler gånger, jag hade på massa olika saker: tomatsås, champinjoner, burkskinka, köttfärs, sparris, bacon, ananas och massa ost.

Nu blir det lite tvtittande innan det är dags att sova, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply