Helg igen, del 1 (fredag)

Nu är helgen här igen, veckan har gått lika fort som dom brukar tycker jag.
Imorse när jag åkte så var det varmt och skönt ute, runt sju plusgrader.
Jag kommer inte ihåg vad trippmätaren stod på sist jag berättade, men idag så slog den om till 8000 mil.
Jag bytte mattor på ett dagis imorse och då såg jag en lapp som folk med småbarn borde ta åt sig, den gick ut på att även om det verkar som att ungen inte vill gå hem från dagis så är det det som gäller ändå, typ.
På väg upp mot Söderköping från Gamleby så hamnar jag självklart bakom en båtkärra med en LGF-skylt på, det kändes som en evighet innan det blev dubbelfiligt igen, men då var det bara att blåsa på. 🙂

Eftersom jag bara hade en bur med mattor idag så gick rundan väldigt fort, och för att jag inte skulle behöva stå och vänta till klockan 11.00 på att Frasses skulle öppna så bad jag Martin ta med deras mattor igår när han skulle till Västervik och ändå åkte förbi på vägen hem, det är skönt att man kan mixa lite så ibland.
Ja just det, på tal om burar, vi packar ju inte dom själva utan vi får dom skickade till oss, han som hade packat dagens runda åt mig verkade vara en liten lustigkurre, jag vet inte vilken nationalitet han tror att jag har, han hade skrivit “one”, “1” och även “uno” så att jag verkligen skulle förstå. 🙂

Jag tog lite komptimmar idag när jag var färdig med allt så jag kunde hämta Adina från dagis lite tidigare, på väg hem från lagret så ringde jag till dom och bad att dom inte skulle lägga henne efter att dom hade ätit lunch och det gick bra, så när jag kom hem så gick jag först en liten promenad med Buster och sen var det dags att knata till dagis.

Fröknarna sa att hon hade stått och tittat ut genom fönstret och sagt “pappa” flera gånger när dom berättade för henne varför inte hon skulle sova som alla dom andra barnen, hon är för söt. 🙂
När vi kom hem så skulle hon såklart gå själv i trappan, hon är ju stor tjej, video på det finns här under.
Nu sover hon middag så vi får se när hon vaknar, själv så väntar jag på att Linda ska komma hem från jobbet för jag har tråkigt.
Vi skriver mer senare.

/D

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply