Framme i Kalmar (torsdag)

Jobbet gick bara bra idag, så det behöver vi inte dra upp, utan nu ska vi prata om resan ner till Kalmar.
När jag skulle gå ner till parkeringen, ja Linda hade varit smart och ställt bilen på vår parkering istället för i garaget, så öppnar jag bagaget och får se ungefär 40000 äggkartonger, jag blir ju lite smått irriterad och funderar på vad Linda ska ha alla dom till?
Men men, in med väskorna och familjen i bilen och sen åker vi, Adina var skitjobbig hela vägen ner, även om hon ser söt ut i solbrillor och mössa.
På vägen ner så hamnade vi efter Detektivklubben med tre lingon, jag vet inte om det var någon katt som hade klättrat upp i ett träd eller något men det var uppenbarligen väldigt angeläget eftersom dom körde i hela 90kmh på 110sträckan.
Väl framme så känner man sig alltid så välkommen, budskap i rabatten och syrran leker med Adina.

/D

image

image

image

image

image

About Author

Leave a Reply