Den slagna hjältinnan (lördag)

Efter att ha vaknat vid 05.50 och sen bara ha sovit “middag” i 20 minuter i bilen på väg till tropikarumet så måste jag säga att jag är jävligt stolt över henne ändå.

Efter att vi tog spårvagnen hem från Micke och sen busade lite ute innan vi gick upp till oss och åt glass så tog det inte många minuter, jag lekte lite med henne och busade, sen så satte jag mig i soffan och fixade bildspelet till förra inlägget medans Adina lekte vidare i köket.
Efter ett par minuter så är det helt knäpptyst där ifrån så jag går och kollar, då har hon slocknat på golvet med klubban i högsta hugg.
Det var ju bara att bära in henne i sängen och sen vänta på att hon blir hungrig och vaknar så jag kan ge henne lite mat.

Det verkar som att jag får kolla på travet själv idag.

/D

image

image

image

image

image

Leave a Reply