Valborgsmässoafton, del 1 (onsdag)

Wohooo, nu är det långledigt, på måndag börjar jag jobba igen, så skönt att vara hemma lite längre än bara två dagar som en vanlig helg.
Idag så har jag varit i Nyköping och jobbat, det var tungt idag eftersom jag har haft så fruktansvärt ont i huvudet, jag var tvungen att stanna och köpa panodil som fick bli min frukost, efter ca: 30 minuter när dom hade verkat så flöt det på som vanligt igen.
Det tråkiga är ju att effekten är ju inte långvarig så man måste ju “fylla på” under dagens gång, det slutade med att jag åkte tillbaka till lagret när jag var klar och bara lastade om, sen åkte jag hem.
Jag var även och hämtade Adina lite tidigare idag, jag råkade komma i stort sett precis efter att dom hade somnat efter maten så det var bara att bära henne hem, det är helt otroligt så tung hon hoar blivit, jag fick ju nästan kramp i armarna trots att det inte tar mer än ett par minuter att gå hem från dagis.
Fast nu ligger hon och sover vidare i sin egna säng här hemma, jag undrar hur hon reagerar på att somna på dagis och sen vakna hemma, det återstår att se.
Ja just det, i måndags så passade jag på att kolla min profil i stämpelklockan, nu har vi fått våra nya semesterdagar så nu är det påfyllt igen, det känns bra att veta att man får lön även under Juli månad när jag ska vara hemma och busa med Adina hela dagarna.
Nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma hem från sitt jobb så vi kan planera kvällen, det är ju som sagt valborg idag, men dom har lovat regn så jag tror inte att det blir någon brasa för oss.
Vi skriver mer senare.

/D

image

image

About Author

Leave a Reply