Paket till Adina (tisdag)

Idag har det varit tråkigt väder hela dagen med massa regn och rusk, det är inte kul när man hoppar in och ut ur bilen hela tiden, men jag klarade mig undan dom värsta skurarna i Katrineholm idag. Men nu är det ju bara tre arbetsdagar kvar innan vi tar lite semester.
När jag kom hem från jobbet så hade Adina fått paket, det var första leveransen från “Barnens bokklubb” och det var två böcker till henne som hon ville titta i direkt så det verkade som att hon tyckte om dom.
Efter att vi hade ätit middag så var det lite bus och lek som vanligt, när det var dags för Adina att bada så tog hon av sig sina kläder själv och kastade snuttehunden och nappen i tvättmaskinen, vilken knasunge.
Nu blir det att fixa det sista inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply