Äntligen helg!! (fredag)

Nu är helgen här och solen skiner något fruktansvärt, det är skånk!
Idag var jag i Gamleby och körde, när jag kom till sista kunden, ett jordbruksgymnasium, så upptäckte jag att dom hade “öppet hus” eller något sånt, det var folk överallt och det var väldigt trångt att ta sig fram.
Dom hade marknadsstånd, gocart, djurvisning och massa annat.
När jag väl kom där ifrån och var på väg hem till lagret igen så hamnade jag såklart efter en LGF-skylt, det tog nästan en evighet på E22’an, eller det kändes iallafall så.
Jag har ju semester nästa vecka så jag packade bilen åt Elin, vår sommarjobbare, hon ska köra Norrköping på måndag men det var inte så mycket mattor så det kommer gå kanon tror jag, hon är en av dom få människor jag har sett som har lärt sig jobbet så här fort.
Hoppas bara att hon är snäll mot min bil, annars så får hon vaxa den resten av sommaren.
Just det, jag fick även en högtalare av Telia så nu ska vi skrämma grannarna, den får stå på balkongen för den klassar inte in här i vardagsrummet, men det är skönt att kunna sitta där ute och lyssna på musik utan att behöva starta tvn varje gång, och mormor Nelly, det är massa bilder på vår balkong här under.

/D

image
Jordbruksgymnasiet.

image
Jordbruksgymnasiet.

image
Jordbruksgymnasiet.

image
Här är LGF-skylten jag skrev om.

image
Min bil packad åt Elin.

image
Nya högtalaren från Telia, tack så mycket.

image
Nu är den på plats, ovanpå frysen, på balkongen, haajdooo!

image
Balkongen.

image
Balkongen.

image
Fossing!

Leave a Reply