Ändrade planer (söndag)

Idag på morgonen efter alla bestyr så skulle vi egentligen ha packat bilen och åkt ner till Kalmar men efter att jag och Adina kommit in ifrån morgonpromenaden så ringde Eine och sa att Gunillas höft hoppat ur led och att de inte visste hur lång tid det kommer att ta på sjukhuset, så istället för att åka neråt idag så åker vi ner imorgon istället.

Så det fick bli en sväng ner till ankorna med Leon och Pernilla och mata dem istället och sedan gick vi en ganska lång promenad innan vi kom hem till gården igen. Då blev det glasspaus och sedan gick vi in till Eva för att fika och barnen fick äta tidig lunch.

När vi kom hem var Adina så trött och somnade ganska fort så då satte jag mig i bilen för att åka till Söderköping för att lämna min bakbeställning.
Sedan när jag ändå var i krokarna ringde jag mormor och åkte förbi henne en sväng eftersom hon varit uppe i Karlstad hos kusinerna i över tre veckor.

Väl hemma igen så sov Adina fortfarande så jag gick en sväng med Buster och även en sväng ner till Netto för att handla lite mat.
Adina måste ha blivit riktigt trött av promenaden för hon har snart sovit i tre timmar.
Men jag misstänker att lilla fröken är i en växtperiod nu och kräver lite extra sömn, eftersom hon sovit så länge de sista dagarna.

Nu blir det att förbereda lite mat och förhoppningsvis får vi snart veta hur det är med Gunilla och om de får komma hem snart igen.
Det måste vara en riktigt hemsk smärta som hon har stackaren.

Fortsatt trevlig helg!

/L

image

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.