Framme i Fiskenæs (tisdag)

Efter våra ändrade planer så åkte vi till Halltorp igår, vi kom ner ungefär vid elvatiden på förmiddagen, sen så kom mamma hem från sjukhuset vid klockan 15 ungefär.
Där på kvällen så gjorde vi inte så mycket, det var mest att packa det sista som vi behövde inför resan samt bära ut allt i bilen.
Idag på morgonen var vi uppe vid 07.00 för att göra oss klara för att åka och runt 08.10 satt vi i bilen, då efter att Eine hade fått knuffa upp Gunilla på sätet.
Efter att vi hade åkt några timmar så stannade vi och fikade på Gårdstånga rastplats och efter det åkte vi vidare mot Malmö och Öresundbron, väl över på den danska sidan så styrde vi kosan mot Bilka i Slagelse, det är en stor affär som säljer allt möjligt krafs, bland annat kläder där Gunilla blev stående ett tag och även badleksaker där Adina fastnade, Eine såg måttligt road ut där han satt och väntade.
Efter shoppingrundan så stresskörde vi ner mot Fiskenæs, men vi var tvungna att ha ett depåstopp och köpa korv och kaffe i Middlefart, och efter det så var det full fart ner till stugan vi hade hyrt.

Dock så missade vi tiden med sju minuter, vi hade räknat med att hämta nycklarna till stugan vid 16:45 men det blev vid 16:52 istället, så jävla orutinerat av Eine! 🙂

Nu har vi iallafall installerat oss, öl och vin är upphällt och Adina kastar sten på änderna utanför.

Vi får se om vi skriver mer senare, annars så blir det imorgon, men jag kan inte garantera några bilder eftersom det är så långsamt internet i stugan, men nu idag blir det lite bilder iallafall.

/D

image
Tjej med tuffa brillor på väg.

image
Kaffepaus vid Gårdstånga.

image
Kaffepaus vid Gårdstånga.

image
Fruktstund i bilen.

image
Adina och farfar väntar på farmor på Bilka.

image
Adina och faster Frida på Bilka.

image
Adina utanför stugan i Fiskenæs.

image
Öppen spis i stugan, 23 grader utanför så vi slipper tända den.

image
Bubbelkoppen, eftersom dom hade räknat fel på tio kubik vatten så får vi väl fylla upp den.

image
Bastun, fylld med städredskap och myror.

image
Adinas änder som hon kastade sten på, hon försökte fixa middagen.

image
Adina utanför stugan.

About Author

Leave a Reply