Långhelg igen (torsdag)

Wohoooo, nu är det “helg” igen, fast en dag längre än vanligt och vi har ingen som helst aning om vad vi ska göra men det återstår att se.
Just nu sitter vi hela familjen på balkongen och äter glass, Adina var och “knackade på” på frysen för att kolla om det fanns några kvar, som tur var så fanns det ju det.
Just det, jag har ju sagt att jag har haft en sommarjobbare med mig på måndagarna, Elin, så att hon ska kunna köra dom rundorna när jag har semester, det börjar jag ångra nu med tanke på hur det ser ut i bilen, bild kommer i botten som vanligt.
Efter jobbet idag så skulle jag åka förbi och handla lite läsk och då hände det en rolig sak, jag citerar här under.

Fint att stå i kö på Willys efter jobbet då, jag hade min kundkorg med några läskflaskor i och jag stod där och “mindin my own buisiness” typ, då kommer det fram en ur personalen och knackar mig på axeln och säger: Följ med mig så får du hjälp.
Jaha, tänkte jag, tror han att jag har snott något eller?
Han tar med mig bort och öppnar en ny självscanningskassa och börjar slå in min läsk, då säger jag: Det var bra service idag.
Han säger: Jo jag såg att du var från Berendsen och vi får ju bra service av er så då får man ju ge tillbaka.
Hahaha, stackarna som fick stå kvar i den långa kön.

Nu blir det väl att fixa lite mat och sen försöka komma på vad vi ska göra ikväll, vi får se om vi skriver mer senare.

/D

image
Såhär såg det ut efter att Elin hade kört min bil en dag, skor, blöjor, handväska och fan vet vad.

image
När glassen på balkongen var slut så blev det äppel i köket.

About Author

Leave a Reply