Ny tvättmaskin (söndag)

Idag så tyckte vi att det var dags att skaffa en ny tvättmaskin, den gamla har vi haft rätt länge och den har börjat låta konstigt.
Adina fick vara hos Eva och leka med Leon medans jag och Linda åkte till Mediamarkt.
Vi hade tittat lite på nätet igår så vi visste vilken vi ville ha, men eftersom den var så billig så var det ju inte säkert att den fanns kvar men vi hade tur så vi åkte därifrån 1790:- fattigare men med en ny tvättmaskin.
Det var riktigt jobbigt att bära upp den nya och ner med den gamla, vi använde en säckkärra så det gick rätt smidigt ändå.
När vi hade burit klart och Adina hade somnat så skulle jag koppla in den och då började problemen, jag hade ingen tillräckligt tunn blocknyckel till att justera benen med så den inte står och vippar så det var bara att gå bort till centrum och köpa.
När jag väl var klar med den biten så upptäckte jag att slangen till avloppsvattnet var för kort så då var det bara att gå igen, man börjar förstå varför den var så billig.
När jag kommer fram till butiken så är just den slangen jag behöver slut, efter lite funderande så köper jag en cykelslang och silvertejp, det funkade lika bra det och Linda har kört ett par omgångar och hon är jättenöjd.
Nu blir det att fixa det sista inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

image
Tungt att bära, den nya till vänster och den gamla till höger.

image
Verktygen jag behövde.

image
Cykelslang och silvertejp.

image
Ja det får duga.

image
Färdigt.

About Author

Leave a Reply