Måndag

Nu är arbetsveckan i full gång igen fast för min del så blir det bara fyra dagar eftersom det är midsommarafton på fredag, Linda ska jobba hela helgen så jag har ingen aning om vad jag och Adina ska hitta på.
Nu har även semesterperioden börjat på jobbet så den här veckan är tre ordinarie lediga och vi har två sommarjobbare istället, det innebär att man får hoppa runt lite och köra varandras rundor så idag har jag inte varit i Linköping som jag brukar på måndagar, istället bar det av till Ljungsbro och Borensberg.
Jag har kört den rundan tidigare så det gick bara bra, fast jag blev lite besviken på Cloetta i Ljungsbro, dom brukar alltid ha godis som står i fabriken som personalen får ta hem men idag hittade jag inget så Linda fick vara utan idag.
Sen i Borensberg så blev jag såklart ståendes vid broöppningen över Göta kanal, alltid lika segt.
Nu blir det att vila lite i soffan och fixa det sista inför morgondagen, ha en trevlig kväll.

/D

image
Alltid lika tråkigt med broöppning.

About Author

Leave a Reply