Onsdag

Idag så har jag och Adina varit hemma.
Jag hade sett fram emot sovmorgon idag eftersom det här är den enda dagen på hela veckan som jag är ledig men självklart inte.
Adina vaknade strax innan halv fem imorse och var pigg och redo för nya bus.
Jag var inte lika morgonpigg som lilla fröken utan hade hoppas på lite mys och kramkalas innan det var dags för frukost. Men Adina bara kastade sina leksaker på mig och drog bort sin filt som jag inte fick låna. Så det var bara att stiga upp och börja dagen.
Fördelen med att vakna tidigt är ju att man får så mycket gjort.
Vi började dagen med frukost och efter det en långpromenad med Buster.
När vi kom in så satte vi fart med att städa, tvätta och bädda rent i våra sängar.
Men Adina tröttnade ganska fort med att hjälpa mig som hon började med att hitta på en del hyss istället.
Hon drog iväg alla sängkläder ur tvättkorgen för att själv hoppa i den, hon klättrade upp på katternas klätterträd ett antal gånger, hon släpade iväg köksstolen till diskbänken för att ta tag i mitt vattenglas som hon istället häller ut över hela diskbänken.
Jag kan ju säga att förmiddagen inte bjöd på någon lugn stund alls.
Sen så skulle vi gå iväg med Eva bort till centrum för att handla men jag ville bara vänta på att tvättmaskinen skulle bli klar innan vi gick så jag kunde hänga upp tvätten och starta en omgång till. Efter en stund funderar jag på vad tyst maskinen blev och det var ju inte så konstigt för lilla fröken hade självklart varit framme och tryckt på knapparna och lyckats pausa tvättprogrammet. Det var bara att trycka igång maskinen igen och vänta en stund till innan vi kunde gå iväg.
Och om ni tror att hon lugnade ner sig sen så tror ni fel.
Efter att vi varit iväg och handlat och jag sprungit upp med sakerna och hämtat Buster så följde vi med Eva hem en stund för jag har lovat henne ett tag nu att jag ska hjälpa henne med att klippa hennes hår. Först så var Adina lugn men sen så skulle hon leka och vända upp och ner på alla Leons leksaker. Efter att vi var klara och kom hem så var hon så trött efter att hållt igång hela förmiddagen så det tog knappt fem minuter innan hon somnade gott.

Det ska bli riktig skönt att hon ska till dagis i morgon. Jösses vilken energi de små liven har.
Ha en trevlig eftermiddag/kväll!

/L

image
Adina har somnat i soffan.

About Author

Leave a Reply