Lediga måndag

Idag så hade jag äntligen lite ledigt efter jobb hela midsommarhelgen.
Det gick bra men lite ovant att jobba helg eftersom jag bara jobbat vardagar så länge nu.
Det blir två helger till under sommaren sen så hoppas jag att jag ska slippa det.

Idag så vaknade Adina tidigt, vi var uppe innan halv sex och då var det bara att stiga upp även att det tog emot idag. Vi började dagen som alltid med frukost och sedan morgonpromenad med Buster.
Sen hann vi inte vara inne länge innan mormor ringde och undrade om vi inte kunde åka ut en stund och hälsa på.
Så förmiddagen spenderade vi ute på landet och Buster fick springa av sig han med.
Adina packade ihop en ryggsäck med leksaker här hemma som hon skulle ha med sig eftersom vi skulle vänta på att tvättmaskinen skulle bli klar innan vi skulle åka till gammelmormor.
Adina är ju rolig, jag sa att vi ska åka ut till gammelmormor Saara och hela vägen ut så tjatade hon om mormor även att jag förklarade för henne att det är mammas mormor och inte hennes.

Efter några timmars bus så började Adina bli trött, hon började hitta på massa hyss så då var det bara att packa ihop och åka hem för att sova. Men för att hon inte skulle somna så pratade vi och sjöng i bilen så vi kunde gå in och handla innan vi skulle hem.
Efter affären så tog det inte många minuter innan ögonen slog igen, väl hemma så var det bara att bära upp henne och lägga henne i sin säng.
Jag passade på att greja lite här hemma och efter att hon sovit i nästan två timmar så var det bara att försöka väcka henne så att hon skulle somna tidigt nu ikväll.
Imorgon blir det dagis och jobb igen så då behöver vi vara utvilade.
Fortsatt trevlig kväll!

/L

image

Leave a Reply