Snart helg (torsdag)

Nu är torsdagen över och det är snart helg igen, fast jag har semester nästa vecka, det var bra med en liten “mjukstart” på två veckor och sen lite ledigt igen innan man kör igång på riktigt.
Idag hade jag en kollega med mig till SSAB, han hade ingen runda att köra idag så han följde med mig och friskade upp minnet lite, det gick kanon och vi blev klara snabbare än vad vi hade räknat med, det är skönt när man är två och båda vet hur mattorna ligger för då kan man ju gå åt varsitt håll och byta.
Efter jobbet så fick jag springa ner till Netto och handla en present till Adina som fyller två år imorgon, vi hade sagt att hon skulle få vänta till lördag när hon har sitt kalas men sen så ändrade vi oss så hon får ett paket imorgon ändå innan hon ska till dagis, det blev ett pussel med Hello Kitty såklart.
Imorgon blir det massa att förbereda inför lördagen, men det ska nog gå bra det också, det blir ju inte så många som kommer men det ska bli kul.
Nu har vi ätit och Adina fick läsk till maten eftersom jag hittade en fin flaska när jag var på Netto, Adina har även badat, druckit välling, borstat tänderna och nu ligger hon i sängen.
För mig och Linda blir det lite tvtittande innan det är dags för oss att sova också, ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-07 07.52.18
Adina tittar på barnprogram och leker med sin docka innan det är dags för dagis.

2014-08-07 08.26.47
Adina är på väg till dagis, ryggsäcken är nästan lika stor som henne.

2014-08-07 16.25.19
Matdags och Coca-Cola i muggen.

2014-08-07 15.57.03
Med en sån fin flaska så får man dricka läsk på en torsdag.

2014-08-07 17.29.21
Pusslet som hon får imorgon innan dagis, självklart så blir det massor mer presenter på lördag när det är kalas.

About Author

Leave a Reply