Måndag

Idag var det första arbetsdagen efter den sista semesterveckan (jag har ju redan jobbat två veckor efter semestern men sen tog jag ledigt en vecka till) och det gick bra, men det var ju lite segt att gå upp när klockan ringde vid 05 imorse.
Linköping stod på schemat idag som jag brukar köra på måndagar så även semesterperioden på jobbet är slut och allt är som vanligt även där, fast det märks att hösten närmar sig för kunderna börjar ta tillbaka sina mattor så det blir mer och mer att göra om dagarna.
Den här veckan så jobbar Linda till 15.30 varje dag så det blir jag som får hämta Adina, idag när jag kom till dagis så skrek hon “pappa” och sprang fram till mig och gav mig en kram, då blir man glad.
Nu har vi precis ätit mat och Adina är i badet, sen när hon har somnat så blir det att vila i soffan resten av kvällen innan det är dags för oss också att sova.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-08-18 06.17.20
På väg till Linköping imorse.

2014-08-18 15.12.09
Vinden blåser i håret på väg hem från dagis.

2014-08-18 16.57.15
Idag blev det fläsk och löksås.

About Author

Leave a Reply