Västervik (torsdag)

Eftersom vi har haft lite sjukdomar på jobbet så var vi tvungna att pussla lite idag, det innebar att jag fick åka till Västervik istället för Oxelösund.
Det är ett rätt stort projekt när någon blir sjuk eftersom det räcker inte med att byta bara en runda utan man får byta flera stycken så att alla får en som dom har kört förut, fast sist jag körde denna rundan i Västervik var flera år sen så det var lite spännande.
På vägen hem så blev det även en avstickare till en skola i Ukna för att byta deras mattor, vilken håla alltså.
Det var rätt många nya kunder som jag aldrig hade varit hos så jag fick ringa några gånger till honom som broar köra den, men det löste sig till slut och jag hann hem i tid till vårt möte vi skulle ha på eftermiddagen, det handlade om lite nya tävlingar och sånt, nu lottar dom ut en kryssning t.ex.
Imorgon är det som vanligt och jag ska åka söderut till Gamleby och sen är det äntligen helg igen, det ska bli skönt.
När jag kom hem från jobbet så höll Linda och Adina på med maten, idag blev det kyckling, ris och currysås, det var gott.
Nu har Adina precis badat, ätit välling och lagt sig i sängen för att sova.
Jag och Linda ska titta lite på tv innan vi också ska lägga oss, ha en trevlig kväll.

/D

2014-09-04 08.11.26
En hamn i ett industriområde.

2014-09-04 09.01.31
Hamnen vid torget.

2014-09-04 11.44.02
Världsmetropolen Ukna.

2014-09-04 16.04.41
Dagens middag.

About Author

Leave a Reply