Måndag

Nu var det måndag igen och arbetsvecka är i full gång, både jag och Linda har jobbat och Adina har såklart varit på dagis och busat.
Idag har jag varit i Linköping som vanligt, det var rätt lugnt eftersom det bara var två burar med mattor, men imorgon ska jag till Katrineholm och där är det tre burar så då får man jobba lite hårdare.
På vägen hem från Linköping idag så åkte jag gamla E4an och stannade till vid avfarten till Björsäter, efter några minuter så kom Maggan och lämnade kräftorna till mig som vi ska ha på lördag, så innan jag åkte till lagret och lastade om bilen så var jag hemma lite snabbt och la in dom i frysen.
Nu efter att vi hade ätit middag så gick Adina och Linda ut en stund och lekte med Leon som var här på gården, nu är hon i badet innan det är dags för välling och sängen.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-09-15 10.41.11
Tre kilo kräftor.

2014-09-15 15.41.42
För att göra Adina lite extra glad idag så blev det flerfärgad pasta till den ugnsgratinerade kasslern.

2014-09-15 18.11.47
Björnbärspaj till efterrätt framför tvn.

About Author

Leave a Reply