Måndag

Nu är arbetsveckan i full gång igen och Adina har varit på dagis.
Idag har det regnat och blåst hela dagen så det har inte varit något roligt väder, inte ens på dagis hade dom varit ute och lekt utan dom hade hållt sig inomhus hela dagen, det hade gärna jag också gjort.
Jag körde i Linköping idag som vanligt på måndagar, man fick snabba sig på när man skulle plocka fram mattorna för annars blev man dyngsur av allt regn, men det blev klart till slut och jag kunde åka in till lagret och lasta om bilen tills imorgon.
Linda och Adina var på Netto och handlade lite när dom kom hem men dom glömde lite saker så jag fick springa dit också, det är helt värdelöst att gå och handla strax innan kl 16 för det känns som att halva stan handlar då, fullt med folk och bara en kassa öppen.
Nu har vi precis ätit, Adina valde potatismos och köttbullar.
Hon provade även sin “nya” toalett nyss och det funkade fint, nu är hon i badet innan det är välling och sängen för hennes del.
Jag och Linda ska bara ta det lugnt i soffan och titta på tv, ha en trevlig kväll.

/D

2014-09-22 11.23.55
Idag var det en palindrom på trippmätaren.

2014-09-22 15.55.09
Potatismos och köttbullar är gott.

image
Adinas “nya” toalett är invigd.

About Author

Leave a Reply